Το Διοδικό Laser ή DIODE LASER, αντιμετωπίζει με ασφάλεια ακόμα και την πιο απαιτητική περίπτωση τριχοφυΐας και προσφέρει οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει οριστική απομάκρυνση της τρίχας τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι σε πρόσωπο, πόδια, χέρια, πλάτη, στήθος και μπικίνι. Διεισδύει σε βάθος 808nm, το οποίο είναι ιδανικό για τρίχες με μεγαλύτερη συγκέντρωση μελανίνης και μεγαλύτερο εστιακό βάθος.

Δεν υπάρχει περιορισμός στην εφαρμογή του τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Είναι το μοναδικό laser για ασφαλή και ακίνδυνη αποτρίχωση σε μαυρισμένα δέρματα.

Τη συγκεκριμένη τεχνολογία μπορούμε να τη βρούμε στο μηχάνημα Νέας Γενιάς Διοδικού Laser ENEKA της TermoSalud.

Προσφέρει μία απόλυτα ασφαλή και ανώδυνη συνεδρία χάρη στην κορυφαία τεχνολογία σύστημα εσωτερικής ψύξης που διατηρεί την κεφαλή μεταξύ 0°C- 5°C. Επίσης διατηρεί σύστημα ψύξης που επιτρέπει να διατηρείται μέσα στη μονάδα του μηχανήματος μία σταθερή θερμοκρασία (19°C) ώστε να μην υπερθερμαίνεται και να αποτρέπει τις τεχνικές παύσεις κατά τη διάρκεια των θεραπειών και της πολύωρης χρήσης.

Χαρίστε στους πελάτες σας το απαλό δέρμα που ονειρεύονται.

Διαβάστε επίσης