Οίκος: Mesojet™
MESOJET™ HY-PO

Χάρη στη δράση του Hydroporation, η συσκευή αυτή επιτρέπει τη διεξαγωγή μιας πλήρους γκάμας αναζωογονητικών θεραπειών λάμψης και ενυδάτωσης. Απολεπίζει ήπια την επιφάνεια του δέρματος χωρίς να προκαλεί ερεθισμό ή αποφολίδωση και διοχετεύει αποτελεσματικά δραστικούς και αντιγηραντικούς παράγοντες στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η πιο ευέλικτη, μη-επεμβατική εναλλακτική επιλογή ενέσεων βιο-αναζωογόνησης στην αγορά.

MESOJET™ HY-PO
Ευελιξία

Τα πρωτόκολλα είναι απόλυτα προσαρμόσιμα. Μπορείτε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα να αντιμετωπίσετε όλες τις καταστάσεις δέρματος και να προσαρμόσετε τη θεραπεία σε όλους τους τύπους δέρματος χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προϊόντα που επιτρέπουν ένα μεγάλο αριθμό θεραπειών.

Διοχέτευση ουσιών χωρίς ενέσεις

Το Mesojet™ επιταχύνει τη διοχέτευση καλλυντικών ή ιατρικών ουσιών χρησιμοποιώντας πεπιεσμένο αέρα σε υπερηχητική ταχύτητα και χάρη στην ξεχωριστή premium κεφαλή του διασπά το επιταχυνόμενο υγρό σε μικροσταγονίδια. Όταν η πίεση του Jet τεντώνει το δέρμα στο σημείο επαφής, προκαλεί βαροφόρηση, δηλαδή τα μικρο-κανάλια της επιδερμίδας διαστέλλονται, επιτρέποντας την αναίμακτη διαδερμική μεταφορά ουσιών για ενίσχυση της απολέπισης, της ενυδάτωσης και θρέψης του δέρματος.

Μια θεραπεία αναζωογόνησης, τόνωσης και λάμψης του δέρματος

Η κρύα πίεση των μικροσταγονιδίων δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση  “κρύου” στο δέρμα. Αυτό το εφέ διεγείρει σημαντικά την μικρο-κυκλοφορία, τονώνει και μειώνει το οίδημα.

Ειδικά παρασκευασμένοι δραστικοί οροί αποκαθιστούν την υγεία του δέρματος αποδίδοντας αποτελέσματα τα οποία μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε.

Μικροσταγονίδια μεταφέρονται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ήπια και με ασφάλεια. Η θεραπεία παρέχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα είναι απολαυστική χωρίς να χρειάζεται χρόνος αποκατάστασης για το δέρμα. Αναζωογονεί ήπια απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και θρέφει το δέρμα προσφέροντας άμεση λάμψη, τόνωση της πυκνότητας και ενυδάτωση σε βάθος.

Χαρακτηριστικά
  • Κεφαλή: Premium κεφαλή για συνεχή χρήση με την πάροδο του χρόνου. Τριπλό ακροφύσιο για χρήση σε 8 θεραπείες.
  • Tablet: Οθόνη αφής, σύνδεση Bluetooth με τη συσκευή.
  • Προκαθορισμένα προγράμματα και θεραπείες: 3 τρόποι λειτουργίας JET (Manual, Continuous & Magic). Διαθέσιμη σύνδεση με ιατρική δεξαμενή αερίου.
  • Power supply: 230V | 50-60Hz
  • Διαστάσεις: 65 x 35 x 102 cm
  • Βάρος: 28 kg
  • Κατανάλωση ενέργειας: 550W
Βίντεο
Εκδήλωση ενδιαφέροντος right arrow
Φόρμα Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Σας ευχαριστούμε για το μήνυμα σας!
Αυτή τη στιγμή επεξεργαζόμαστε το αίτημα σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.
Δεν λάβαμε το μήνυμα σας
Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά!