Οίκος: Mesojet™
MESOJET™ HY-PO RF

Συνδυαστική τεχνολογία που περιλαμβάνει τη λειτουργία Hydroporation (υδροδιάτρηση) και τη λειτουργία Ραδιοσυχνότητας. Η τεχνολογία αυτή έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στις θεραπείες προσώπου και σώματος. Απαιτεί λιγότερες συνεδρίες και προσφέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από ό,τι παρέχουν μεμονωμένα η λειτουργία του Hydroporation και της Ραδιοσυχνότητας.

MESOJET™ HY-PO RF
Ευελιξία

Το software περιλαμβάνει 26 διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας που επιτρέπουν το συνδυασμό και των δύο λειτουργιών στην ίδια θεραπεία μέσα από ένα μεγάλο αριθμό πρωτοκόλλων που στοχεύουν διαφορετικές ανάγκες. Η τεχνολογία αυτή έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στις θεραπείες προσώπου και σώματος. Απαιτεί λιγότερες συνεδρίες και προσφέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από ό,τι παρέχουν μεμονωμένα η λειτουργία του Hydroporation και της Ραδιοσυχνότητας.

Hydroporation Infusion

Διαδερμική έγχυση χωρίς βελόνες που παρέχει με ανώδυνο τρόπο ενεργά συστατικά, όπως πεπτίδια, αντιοξειδωτικούς παράγοντες και υαλουρονικό οξύ στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Ο πίδακας μικροσταγονιδίων διεισδύει βαθιά, μεταφέροντας τα ενεργά θρεπτικά συστατικά στη βάση του δέρματος.

Ο φραγμός του δέρματος ανανεώνεται και επιδιορθώνεται, οι ρυτίδες απαλύνονται, οι γεροντικές και ηλιακές κηλίδες αποχρωματίζονται ορατά και το δέρμα ενισχύεται με μία μεγάλη δόση υγρασίας, καθιστώντας το έτοιμο να αντιδράσει καλύτερα στο ερέθισμα του RF.

Capacitive Radiofrequency

Η ραδιοσυχνότητα Mesojet™ έχει αναπτυχθεί με ειδικές ρυθμίσεις που δημιουργούν μια ελεγχόμενη θέρμανση της διπλής στιβάδας λιπιδίων, επιτρέποντας μια θεραπεία RF για λίγα λεπτά μετά την έγχυση ορών που εκτελείται με τη λειτουργία της υδροδιάτρησης.

Επιπλέον, επιλέγοντας άλλους συγκεκριμένους RF τρόπους λειτουργίας, το Mesojet™ RF είναι επίσης ικανό να κάνει το φραγμό του δέρματος πιο διαπερατό, βελτιστοποιώντας έτσι τη διείσδυση των ενεργών συστατικών που παρέχονται με τη διαδικασία της υδροδιάτρησης.

Χαρακτηριστικά
  • Κεφαλή Premium Handpiece: Premium κεφαλή για συνεχή χρήση με την πάροδο του χρόνου. Τριπλό ακροφύσιο για χρήση σε 8 θεραπείες.
  • Κεραμικές Κεφαλές RF: 2 κεφαλές με κεραμικούς μετατροπείς: 1 διπολική κεφαλή για το πρόσωπο 2,9cm, 1 μονοπολική κεφαλή για το σώμα 5cm + 1 πλάκα γείωσης.
  • Power RF: Max. 1MHz/140W
  • Tablet: Οθόνη αφής, σύνδεση Bluetooth με τη συσκευή.
  • Προκαθορισμένα προγράμματα και θεραπείες: 91 προγράμματα (29 για το πρόσωπο και 62 για το σώμα), 26 ειδικοί τρόποι λειτουργίας σε συνδυασμό με τη λειτουργία JET. 3 τρόποι λειτουργίας JET (Manual, Continuous & Magic). Διαθέσιμη σύνδεση με ιατρική δεξαμενή αερίου.
  • Power supply: 230V | 50-60Hz
  • Διαστάσεις: 65 x 35 x 102 cm
  • Βάρος: 30 kg
  • Κατανάλωση ενέργειας: 550W
Βίντεο
Εκδήλωση ενδιαφέροντος right arrow
Φόρμα Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Σας ευχαριστούμε για το μήνυμα σας!
Αυτή τη στιγμή επεξεργαζόμαστε το αίτημα σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.
Δεν λάβαμε το μήνυμα σας
Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά!