Λίγα λόγια για εμάς & την φιλοσοφία μας!
Συνεχής εξέλιξη, συστηματική εκπαίδευση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, ορίζουν την προτεραιότητά μας, που είναι η απόλυτη ικανοποίηση αναγκών των πελατών μας.

Η DERMACON ιδρύθηκε στην Αθήνα πριν από 29 χρόνια και δραστηριοποιείται στο χώρο της Αισθητικής και της Ιατρικής Αισθητικής, εξασφαλίζοντας καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες που διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά.

Βασική αρχή της DERMACON είναι να προσφέρει στους πελάτες της τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας, τιμής & εξυπηρέτησης. Έτσι, έχει συνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης με διεθνούς φήμης Οίκους, με πρωτοπόρες φόρμουλες και τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της Δερματολογίας, της Πλαστικής Χειρουργικής και της Κοσμετολογίας.

Τέλος, η Εταιρία θέτοντας ως προτεραιότητα την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της, επενδύει σε εξειδικευμένους Συνεργάτες, οι οποίοι επιμορφώνονται διαρκώς σχετικά με τις νέες τάσεις της συν αγοράς, τα νέα προϊόντα & τις νέες τεχνολογίες προκειμένου να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Απόρροια όλης αυτής της προσπάθειας και της εμπειρίας χρόνων είναι η DERMACON να κατέχει μια από τις ηγετικές θέσεις στην εγχώρια αγορά λόγω της υψηλής ποιότητας και της αποτελεσματικότητας που διακρίνουν τα προϊόντα της.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους
Διαβάστε επίσης