Αποτρίχωση

ST Flash 4

Πρωτοποριακό Σύστημα Παλμικού Φωτός, για θεραπείες φωτοαποτρίχωσης και φωτοανάπλασης.

Τo καινοτόμο Σύστημα Παλμικού Φωτός ST FLASH®4 της γαλλικής εταιρείας Dermeo κατέχει μια παγκόσμια καινοτομία, καθώς δημιούργησε τον πρώτο υδρόψικτο λαμπτήρα EASYLAMP® LAMP CARTRIDGE που αντικαθίσταται άμεσα από το χρήστη. Όταν υπάρχει η ανάγκη αλλαγής του λαμπτήρα, δε συντρέχει λόγος επιστροφής στο service ή επικοινωνία με τεχνικό. 

Σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα μπορεί εύκολα και γρήγορα να αντικατασταθεί. Η αντικατάσταση του λαμπτήρα δεν επιβαρύνεται από επιπλέον κόστος αντικατάστασης του φυσιγγίου που περιέχει τον λαμπτήρα, την οπτική κοιλότητα, τα κάτοπτρα, τα φίλτρα UV και τα ενσωματωμένα ηλεκτρονικά.

Εναλλάξιμες οπτικές επιφάνειες (spots)

Για να διασφαλίσει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στις θεραπείες, η DERMEO έχει δημιουργήσει δύο διαφορετικά μεγέθη για τις οπτικές επιφάνειες, 2.25 cm2 και 8.25 cm2. 

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν έως και 3 διαφορετικές επιλογές φίλτρων.

Η χρήση διαφορετικών spot δίνει την ευκαιρία στο χρήστη να καλύπτει μεγαλύτερη περιοχή κατά τη θεραπεία που σημαίνει λιγότερες βολές και χρόνο και κυρίως χαμηλότερο κόστος θεραπειών! 

Προτερήματα ανακλαστικών φίλτρων

Ένα φίλτρο αποτελείται από πολλαπλά επίπεδα τοποθετημένα σε μια ελαφριά επιφάνεια από χαλαζία. Τα ανακλαστικά φίλτρα επιτρέπουν ευρέως φάσματος φιλτράρισμα και έτσι, τα μήκη κύματος προσαρμόζονται ακριβώς στην απορρόφηση των στοχευμένων χρωμοφόρων. Η ενέργεια από την ακτίνα φωτός αντανακλάται πίσω από τον λαμπτήρα, όπου η ζέστη διαχέεται από το υδραυλικό σύστημα ψύξης. 

Αποτέλεσμα; Kαθόλου θερμότητα στον κρύσταλλο και το δέρμα. 

Σύστημα ψύξης νερού που εξασφαλίζει την αντοχή και μακροζωία του μηχανήματος

Ακόμα και στο μέγιστο των δυνατοτήτων του το μηχάνημα μπορεί να δουλέψει για ώρες, χωρίς να ζεσταθεί ο λαμπτήρας ή οι κρύσταλλοι. Αυτό οφείλεται στη συνεχή ψύξη του λαμπτήρα και του φίλτρου και στην απορρόφηση των υπέρυθρων ακτινών από το νερό. 

Το ψυγείο από ανοξείδωτο ατσάλι διευκολύνει τη γρήγορη και αποτελεσματική ψύξη του λαμπτήρα.

Μέγιστη αποτελεσματικότητα με ισχύ έως και 80 J / cm σε επίπεδο λαμπτήρα

Για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρειάζεται μέγιστη ισχύ 60 J / cm2 δηλαδή πάνω από 300 J ανά ριπή σε επίπεδο λαμπτήρα. Αυτό οδηγεί σε μάξιμουμ 30 J / cm2, στο επίπεδο του κρυστάλλου.

Παραμετροποιημένος πολλαπλός παλμός για μεγαλύτερη ασφάλεια

Για να αποφύγουμε τον κίνδυνο εγκαύματος ή έντονης δυσφορίας που μπορεί να προκαλέσει ένας φωτοπαλμός, όλοι οι εξερχόμενοι παλμοί επιμερίζονται σε πολλούς μικρότερους υποπαλμούς. Κάθε υποπαλμός συμβάλει στην επιθυμητή θερμοκρασία, ενώ τα διαστήματα μεταξύ των υποπαλμών επιτρέπουν στο δέρμα να διαχέει τη ζέστη με ασφάλεια, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες. 

Εξισορροπημένοι παλμοί για μεγαλύτερη άνεση 

Η εξισορρόπηση των παλμών επιτρέπει να έχουμε την ίδια ενέργεια από τον πρώτο έως τον τελευταίο παλμό, διευρύνοντας τη διάρκεια κάθε παλμού. Αυτή η εξισορρόπηση της γραμμής παλμών επιτρέπει να έχουμε μια αποτελεσματική θεραπεία ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες δέρματος. 

Προθέρμανση λαμπτήρα για ισχυρούς και αποτελεσματικούς «τετράγωνους» παλμούς

Η προθέρμανση του λαμπτήρα του επιτρέπει να ενεργοποιηθεί πριν τη βολή. Το επίπεδο ενέργειας που απαιτείται επιτυγχάνεται έτσι πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από ότι με άλλα συστήματα παλμικού φωτός. Με τη διαδικασία της προθέρμανσης λαμπτήρα, ο παλμός βγαίνει σε τετράγωνη μορφή. 

Καλέστε μας στο 2106777540 για να ενημερωθείτε σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και τις διευκολύνσεις που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Άλλες δυνατότητες:

  • Εύκολη συντήρηση και αντικατάσταση του εφαρμογέα
  • Φίλτρο απιονισμού συστήματος ψύξης νερού
  • Έγχρωμη LCD οθόνη αφής
  • Εξελιγμένο πρόγραμμα για εύκολη αναβάθμιση λογισμικού 
  • Ασφαλιστικές δικλείδες πρόσβασης ανά χρήστη 
  • Ιστορικό καταχωρήσεων που επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες
  • Δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης

Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα!

Η ποιότητα και αποτελεσματικότητα του συστήματος πιστοποιήθηκε από κλινική μελέτη που διεξήχθη από τα επιστημονικά εργαστήρια GREDECO στο νοσοκομείο Pitie Salpetiere του  Παρισιού. Πιο συγκεκριμένα, σε όλους τους εθελοντές ασθενείς υπήρξαν εξαιρετικά αποτελέσματα, τόσο σε αφαίρεση τριχοφυΐας όσο και σε ανάπλαση δέρματος.

Διάρκεια θεραπείας φωτοανάπλασης: 3 έως 5 συνεδρίες σε διάστημα 1 έως 2 εβδομάδων | SR: 535 – 1200nm

Διάρκεια θεραπείας φωτοαποτρίχωσης: 6 έως 10 συνεδρίες με διαστήματα έως 6 εβδομάδες | HR: 620 – 1200nm για ανοικτόχρωμη επιδερμίδα

Αρχείο προϊόντος

Κάντε μία ερώτηση για αυτό το προϊόν

Σχόλια